Unik & Personlig bordopdækning

Om Karens

Karens serviceudlejning og Borddækning

Karens er et serviceudlejningsfirma der med unikke og personlige borddækninger ønsker at skabe nærværende rammer for et selvskab eller et møde. Karen tror på, at en middag, et møde og en lille en til halsen bliver bedre, hvis omgivelserne er personlige, fortællende og imødekommende. For at opnå dette bestræber vi os på at bruge produkter, der er håndlavede og producerede med en bæredygtig tankegang af ægte varme hænder og kreative hoveder, og krydrer det med unikke genbrugsfund. Håndværk og design er altså de bærende elementer i de produkter, vi bruger.
Under Karens Venner kan du se, hvilke håndværkere vi samarbejder med, og hvilke virksomheder der booker os.

Du kan leje vores service og selv stå for opdækning og oppyntning, eller du kan leje vores service og også lade os stå for opdækningen og skabelsen af det visuelle udtryk. Du finder vores priser under fanen 'Book os'. 

Ring eller skriv endelig til os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere. 


Damerne bag

Bag Karens står Louise Eich-Høilund (Brand designer og Karens barnebarn) og Andrea Venø (Sustainable fashion designer). Karen var en dame, der altid sørgede for at værne om måltidet med ægte nærvær, æstetik og hyggelige rammer. Dette vil vi viderefører, og derfor hedder vi Karens. 
  

Siden er under opbygning, men kontakt os endelig på hi@karenscph.dk for information. 
Følg med på Karens Instagramprofil Karens_cph


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk